Over Jongh’s

Als je stoelen, (sta)tafels, serviesgoed of partytenten gaat huren bij een verhuurbedrijf, wil je graag weten met wie je zaken doet. We schetsen hieronder graag een beeld van het bedrijf en de mensen die jou helpen om je diner of feestje in de omgeving van Amsterdam, Zaanstad, Alkmaar of Haarlem een groot succes te laten worden.

Sinds 1983

Hij liep er al een tijdje mee in zijn hoofd. De ‘bekende druppel’ was de teleurstelling bij het organiseren van een bruiloft in de familie. De gehuurde klapstoelen waren van zo’n slechte kwaliteit, dat Peter besloot zijn plannen om te zetten in daden. Zijn verhuurbedrijf Peter Jongh begon in 1983. Samen met zijn vrouw Ans runde Peter het bedrijf, samen zorgden ze voor de verhuur van o.a. stoelen, (klap)tafels, serviesgoed, glaswerk, parasollen, bierpompen en kraampjes.

Het was hard werken. Naast het zorgen voor nieuwe verhuur-opdrachten moesten de spullen ook bezorgd, opgehaald en weer schoongemaakt worden. Dit laatste gebeurde veelal ‘s nachts en met de hand, zodat alles de volgende dag weer schoon en netjes kon worden verhuurd.

De basis voor het familiebedrijf was gelegd.

Met de tijd mee

Door de jaren heen zijn een een groot aantal zaken uitgebouwd, verder verbeterd en geprofessionaliseerd. Het handmatig afwassen van servies en glaswerk gebeurt nu in een 9-meter lange zeer moderne ‘wasstraat’. De allereerste bezorgauto is ingeruild voor een grote trailer en 9 moderne vrachtwagens om de spullen naar de verschillende verhuurlocaties te brengen. En het assortiment is behoorlijk uitgebreid en neemt tegenwoordig zo’n 3.500 vierkante meter magazijn in beslag. Het aanbod van verhuurartikelen is groot en toegespitst op de vraag die er vandaag de dag wordt gesteld aan de inrichting op feesten en grote evenementen. Met nieuwe materialen en verhuurartikelen speelt Jongh’s Partyverhuur in op de trends van vandaag en morgen.

De verhuurfamilie groeit gestaag door

Niet alles verandert. Gelukkig is het vertrouwde familiegevoel gebleven. In het jaar waarin het bedrijf haar 35e verjaardag viert, hebben de broers Wesley en Sidney Jongh nu de leiding van het bedrijf in handen. Samen met zo’n 12 medewerkers (waaronder een groot aantal familieleden) en een legertje aan oproepkrachten voor de drukste periodes in het jaar, zorgen zij ervoor dat uw spullen netjes en op tijd worden bezorgd en opgebouwd.

Voor particulieren en bedrijven

De kennis, ervaring, het enorme aanbod en vooral de grote betrokkenheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat steeds meer particulieren en bedrijven de weg naar Jongh’s wisten te vinden. Naast de vele klanten die het bedrijf sinds het eerste uur trouw zijn gebleven, weten steeds meer particulieren en bedrijven de weg naar Jongh’s te vinden.

Niet alleen voor feestjes of diners aan huis of op locatie, maar ook voor bedrijfsopeningen, diploma-uitreikingen en zakelijke events weten cateraars, horeca-ondernemers, wedding-planners, organisatiebureau’s, zaalverhuurders, scholen en zorginstellingen tegenwoordig waar ze moeten zijn.

Voor uw gelegenheid, evenement, feestje of  partij van 15 tot en met 1.500 personen is Jongh’s uw beste keus voor podia’s, tenten, inrichting, apparatuur, servies, bestek en glaswerk. 

Specialist in de regio groot Amsterdam

Hoewel Jongh’s door heel Nederland levert, is het vooral de regio Groot Amsterdam waar je dagelijks de bedrijfswagens van Jongh’s tegen kunt komen. De exclusieve producten zoals LED meubilair en de witte wedding chairs zijn vrij uniek en gaan het hele land door. Stoelen, klapstoelen, tafels, statafels, servies, glaswerk, tentenverhuur (van grote feesttenten tot veel gehuurde partytenten), keukenapparatuur, koelkasten, biertaps en podiums (podiumdelen en -wagens) worden doorgaans vooral in regio’s in en om Amsterdam, Amstelveen, Zaanstad, Purmerend, Hoorn, Haarlem, Kennemerland en de IJmond verhuurd.

De toekomst

De toekomst ziet er zonnig en veelbelovend uit. Met een modern nieuw logo is er onlangs een nieuwe huisstijl in gebruik genomen. De plannen om geleidelijk verder te groeien tot dé verhuurspecialist in de regio Groot Amsterdam kunnen als realistisch worden omgeschreven.

Gewoon hard werken, goed luisteren naar klanten en zorgen dat je altijd benaderbaar en aanspreekbaar bent. Zoals Jongh’s dat al 35 jaar doet.