impressie van meerdere partytenten en feesttenten
impressie van een Starshade feesttent
impressie verschillende feesttenten en partytenten

Bent u ook op zoek naar een ervaren tentenverhuurbedrijf om een feesttent te huren voor 100 personen? Bij Jongh’s Party- en Tentenverhuur bent u aan het juiste adres. Gevestigd in de Noordelijke Randstad (Zaandam) bedienen wij de regio groot Amsterdam, de kop van Noord-Holland en de rest van de Randstad voor de verhuur van grote feesttenten en partytenten voor 50, 100, 150, 200, 250 tot wel 500 en 1.000 personen. En zijn dat er meer? Dan helpen wij u ook aan de juiste tent voor uw eigen feest of evenement.

Een feest of evenement organiseren voor 100 personen

Een feest voor 100 personen organiseert u niet iedere dag. Of het nu een sportwedstrijd, toernooi, bedrijfsfeest, klein festival, buurtfeest of een bruiloft betreft, er komt heel wat kijken bij het goed laten verlopen van een dergelijk evenement. Dat is meer dan alleen het huren van de feesttent zelf. Wat te denken van de inrichting en aankleding van de tent?

En heeft u al nagedacht over de locatie, de ondergrond, de weersverwachting en vooral ook de veiligheid van uw gasten? Een helpende hand van een ervaren verhuurbedrijf is geen overbodige luxe. Wij komen graag bij u langs om de locatie te bekijken en u te adviseren over het feest.

Tentenverhuur specialist regio Amsterdam

De centrale ligging van Jongh’s in de omgeving van Amsterdam, maakt het tot een van de specialisten voor tentenverhuur in de Noordelijke Randstad. Een grote tent huren in Amsterdam? Geen probleem.

Maar ook een standaard partytent of pagodetent huren in Amsterdam of omgeving doe je goedkoop en eenvoudig via Jonghs Verhuur. Vraag onderaan de pagina een prijsopgave voor jouw wensen.

Welke feesttenten kunt u het beste huren?

Belangrijk uitgangspunt om de juiste 100-persoons tent te huren is de vraag of er staan- of zitplaatsen moeten komen. Uiteraard kan dit ook een combinatie zijn. De benodigde hoeveelheid vierkante meters ruimte voor een groot diner is meer dan wanneer er 100 gasten komen die niet hoeven te eten. En eten is weer anders dan b.v. een lezing, muziekuitvoering of (diploma)uitreiking waar mensen met klapstoelen naast elkaar kunnen zitten. Kortom, er zijn veel variaties die bepalen welke tent u het beste kunt huren.

Het aanbod van feesttenten en partytenten voor 100 personen (of meer) bij Jongh’s is:

 • Aluhallen van 6-, 8- en 10 meter breedte (variabel in lengte);
 • Partytenten (Pagodetenten) in verschillende afmetingen samen te stellen;
 • Stretch tenten (Flextenten) van 10 x 7,5 meter;
 • Starshade tenten (Stertenten) van 8,5 x 8,5 meter

De Aluhallen en Pagodetenten zijn gesloten, de Starshade en Stretchtenten zijn open. Bij de grote tenten zorgt Jongh’s als vanzelfsprekend ook voor het opbouwen en het weer afbreken van de tent. Uw specialist in tentenverhuur zorgt voor de mankracht en specifieke kennis om uw tent goed en veilig op te bouwen.

Meest geschikte feest- of partytent voor 100 personen

Concreet zijn onderstaande tenten het meest geschikt voor uw feest of evenement met 100 gasten.

Aluhal van 10×9 of een Aluhal tent van 10×12 meter
Pagodetent van 6×15 (basis is hiervoor de Pagodetent van 6×6 meter)

Bel met een van onze adviseurs (075-6350076 – tijdens kantooruren) om een afspraak te maken of vul het online contactformulier in. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen onderaan de pagina.

Een feesttent huren tegen de allerscherpste prijs?

Starshade (6)

Aluhal Partytent 6 meter breed (6)

Pagodetenten (9)

Naast alle mogelijke tenten kan Jongh’s Verhuur tevens de inrichting en de aankleding van uw partytent verzorgen.

Meer dan verhuur van partytenten alleen

Met alleen het huren van een grote en luxe feesttent bent u er waarschijnlijk nog niet. Gelukkig kan Jongh’s Verhuur & Evenementenservice zoals gezegd ook de verhuur van de inrichting en de aankleding van uw tent verzorgen. Denk daarbij aan:

 • feestverlichting voor de tent;
 • verwarming;
 • licht en geluid;
 • vloerdelen;
 • podiumdelen;
 • extra tafels en stoelen;
 • glaswerk en servies;
 • tafelaankleding;
 • koelkasten en keukenapparatuur;
 • etcetera.

Het is handig -en kostenbesparend- om 1 leverancier en aanspreekpunt te hebben voor alles rondom de party- en tentverhuur.

Bekijk het gehele party- en tentenverhuur assortiment van Jongh’s online. Onderstaand treft u een aantal relevante productgroepen.

feesttent verhuur impressie

Tafelaccessoires (11)

Inrichting / diversen (55)

Linnengoed (57)

Servies (91)

Glaswerk (36)

Meubilair (49)

Het grote gemak van een ervaren tentenverhuurder

Met Jongh’s haalt u ervaring, kwaliteit, flexibiliteit en gemak in huis. En dat voor een zeer concurrerende prijs. Een of meerdere feesttenten huren hoeft beslist niet duur te zijn.

Zo’n 35 jaar geleden begonnen als Partyverhuur (voornamelijk voor de verhuur van stoelen, tafels, statafels en glaswerk bij feesten, verjaardagen en bruiloften), tegenwoordig uitgegroeid tot een modern en toonaangevende Party- en Tentenverhuurder voor alle mogelijke kleine en grote feesten van 15 tot 1.500 personen.

Voor de verhuur van feesttenten en partytenten heeft het bedrijf een impuls gekregen na de overname van Spirit Evenementenverhuur en EventTents (o.a. eigenaar van de website feesttent.com).

Door de jaren heen (en nu nog steeds!) hebben genoemde bedrijven – en Jongh’s zelf – mooie opdrachten mogen uitvoeren voor o.a. Dam tot Damloop en Marathon van Amsterdam, Rijkswaterstaat, ANWB, KNVB, Masters of Tennis, E-On, BouwMaat, Amstelfort, Koninklijke de Vries Scheepsbouw, NH-Hotels en vele andere sportevenementen.

De garanties van Jongh’s

Het huren van een grote tent doet u niet iedere dag. Voor je het weet heb je iets over het hoofd gezien. Maak daarom gebruik van de jarenlange ervaring en specifieke expertise van de specialist in tentverhuur. U heeft de volgende garanties:

 • jarenlange ervaring met verhuur van tenten;
 • deskundig advies op uw locatie;
 • groot assortiment tenten;
 • alles op voorraad;
 • inclusief opbouwen en afbreken;
 • met diverse vloeren leverbaar;
 • aankleding en inrichting mogelijk;
 • veilig en verzekerd.

Dat wilt u toch ook? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de locatie te bekijken.

Ook een grote feesttent huren? Vraag nu een offerte aan!

Wilt u ook een feesttent voor 100 of meer personen huren voor uw feest of evenement? Bel dan nu met een van de adviseurs bij Jongh’s om een afspraak te maken. Tijdens kantooruren belt u met 075-6350076 of vul nu direct onderstaand formulier in.

Wij nemen dan snel contact op.
  Indien mogelijk svp een foto toevoegen van de locatie  *) verplicht veld