Biertap

Jongh’s verhuurt professionele biertaps in verschillende uitvoeringen. Voor kleinere bijeenkomsten of feestjes waar u niet over veel ruimte beschikt, verhuren wij een tafeltap, in combinatie met een los lekblad. Overigens: ook op de tafeltap kunt u standaard fusten van 20,30 en 50 liter aansluiten. Vanzelfsprekend bevatten al onze taps koelers om te zorgen dat u een lekker koud biertje kunt tappen.

Voor alle andere bijeenkomsten en evenementen huurt u bij ons een complete bar. Op elk van deze barren kunt u één tot twee fusten tegelijk aansluiten. Er zijn verschillende stijlen biertaps: van een strakke roestvrijstalen bar tot een sfeervolle Zaanse bar, met houten panelen aan de voorkant. Al onze biertaps zijn verrijdbaar, zodat u ze eenvoudig kunt plaatsen waar u wilt.

Vanzelfsprekend verkopen wij ook de bijbehorende bierfusten incl koolzuur tenzij er eigen fusten gebruikt worden. Heeft u zelf al biervaten in huis van een ander merk dan Heineken, Amstel of Sparta, neem dan even contact met ons op zodat wij de juiste koppeling met de bar kunnen verzorgen.

Belangrijke informatie!

  1. Voordat u de stekker in het stopcontact doet eerst de tap aansluiten en het water eruit tappen totdat u bier ziet.
  2. De koel spiralen moeten onder water zitten indien dit niet het geval is moet er water bijgevuld worden(niet de tafeltaps)
  3. De koeler tenminste 2 uur voor het tappen inschakelen op netspanning 220-230V
  4. Roosters van de koeler nooit afdekken.Zonder ventilatie werkt de koeler niet of onvoldoende!
  5. Roerwerk moet draaien.Dit is de dop in het midden van de deksel boven op de koeler.
  6. Bierfusten nooit direct in de zon opstellen!
  7. Bierfusten bij warm weer voorkoelen en/of met natte dekens afdekken!

Toont alle 9 resultaten