Overdekt Podium nodig?

Organiseert u buiten een evenement, festival of feestje en heeft u daarbij een podium nodig?

Overweeg dan om een overdekt podium met overkapping te huren. Zo beschermt u uw artiesten en hun apparatuur tegen wind, zon en regen.

De podiums en podiumtenten die wij verhuren zijn voorzien van een trap en witte of zwarte PVC bekleding. De podiums worden door ons voor u opgezet en afgebouwd. De huurprijzen van de overdekte podiums zijn inclusief deze service.

Afhankelijk van de plaats en tijd waarop uw evenement plaatsvindt, kan het ook handig zijn om een complete podiumwagen te huren. Een dergelijk mobiel podium kan op bijna alle ondergronden worden geplaatst en wordt altijd door ons opgebouwd.

Naast overdekte podiums en mobiele podium wagens kunt u bij Jongh’s ook terecht voor het huren van losse podiumdelen om een podium op maat te maken of laten opzetten.

Specialist in de regio groot Amsterdam

De podiumspecialisten van Jongh’s komt u dagelijks tegen in de regio groot Amsterdam. Gestart en gevestigd in Zaandam, leveren we dagelijks verhuurartikelen in Amsterdam, Haarlem, Zaanstad, Purmerend/Hoorn, Alkmaar en de kop van Noord-Holland.

Van podiums en partytenten tot stoelen, tafels, glaswerk en servies. Jongh’s Verhuur heeft een zeer compleet en voordelig verhuurassortiment online.

Nog vragen of advies nodig?

Voor vragen over de verhuur van overdekte podiums met een overkapping belt u tijdens kantooruren met 075-6350076 of maakt u gebruik van het contactformulier.

Toont alle 2 resultaten