Tafels

Tafels of statafels huren is bijna altijd nodig als u eten of drinken serveert tijdens uw evenement. Voor uw gasten is het prettig als zij een plek hebben waar ze borden, kopjes en glazen kunnen neerzetten.

Onze ronde klaptafels stellen uw gasten in staat om per tafel één gesprek te voeren waarbij iedereen aan tafel betrokken is. Vergeet niet om ze mooi te dekken met ons tafellinnen, waarmee u van de eenvoudige houten tafels in een handomdraai een compleet andere, fraaie, look geeft. De ronde tafels worden verhuurd met drie verschillende diameters: 1,2m (6 personen), 1,5m (8 personen) en 1,8m (10 personen).

Voor borrels en recepties zijn de Nova statafels zeer geschikt. Deze moderne statafels zijn uitstekend te huren in combinatie met het Nova lounge meubilair en zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.Voor een werkelijk spectaculaire uitstraling huurt u onze nieuwe LED statafels met verlicht blad. De statafels geven licht in zeven kleuren, die u zelf kunt instellen. Dankzij de ingebouwde accu gebruikt u ze zonder stroomsnoer. Gegarandeerd een hit bij ieder evenement!

Geeft u de voorkeur aan een meer klassieke of romantische statafel, huur dan de inklapbare statafels en voorzie ze van een statafelrok met strik. De inklapbare statafels kunt u ook een moderne look geven met de stretch statafelhoezen die verkrijgbaar zijn in een groot aantal kleuren.

Naast statafels en ronde tafels verhuren wij ook rechthoekige klaptafels, terrastafels, bijzettafels en examentafels.

Toont alle 15 resultaten