Partytent Aluhal 10 meter breed

De Aluhal partytenten die Jongh’s verhuurt zijn veelzijdige, solide tenten met een aluminium frame en pvc bekleding met doorzichtige “ramen”. Afhankelijk van de ondergrond waarop ze geplaatst worden, kunnen ze worden ingericht met houten vloeren op aluminium steunbalken, en al dan niet bedekt met tapijttegels. Wij verhuren Aluhal partytenten van 6 meter breed,  8 meter breed en  10 meter breed. Lengtes kunnen per 3 meter op uw wens worden afgestemd.

De huurprijzen die u hieronder ziet zijn vanaf prijzen inclusief opbouw- en afbreekkosten. Wij maken graag een offerte voor u. Hebt u een tent in gedachten voor een bepaalde buitenruimte maar bent u er niet zeker van welke maat tent past, dan komen wij graag kosteloos even bij u kijken om de ruimte voor de tent en de aan- en afvoerruimte op te meten. Zo voorkomen we dat u een tent bestelt die toch niet blijkt te passen. Bel ons of plaats een opmerking op uw bestelformulier om hiervoor een afspraak te maken.

Klik op de link “Gerelateerde producten” onder de afbeelding van de tent die u wilt hebben om direct de houten vloeren, tapijttegels, heaters en lampen bij te bestellen.

Let op! Transportkosten voor tenten en andere door ons op te bouwen goederen zijn hoger dan op de website staat aangegeven. Dit heeft te maken met reisuren van onze montagemedewerkers. Laat u informeren door onze specialisten.

Voor meer informatie over onze tenten kijkt u ook op www.feesttent.com

Toont alle 9 resultaten