Huurinformatie

Onze verhuurassortiment is zo uitgebreid, dat het praktisch nooit voorkomt dat het artikel dat u wilt huren, niet op voorraad is. Mocht dat onverhoopt toch een keer gebeuren, dan nemen wij na ontvangst van uw bestelling telefonisch contact met u op om te overleggen over een vervangend artikel.

In principe berekenen wij bij breuk, verlies of beschadiging achteraf een vervangingsprijs aan u door.

Gaat een artikel tijdens de huurperiode stuk, neem dan altijd direct contact met ons op zodat wij eventueel met spoed een vervangend item kunnen leveren.

Indien niet direct contact opgenomen wordt,wordt de breuk alsnog in rekening gebracht.

Ja, dat kan. In het bestelformulier vult u eenvoudig de gewenste lever- en retourdatum in. De kosten voor een langere huurperiode bedragen:

2 dagen huur150% van de huursom
3 Tot 7 dagen huur200% van de huursom

De prijs die uitgerekend wordt is voor 1dag,u krijgt van ons bericht over de juiste prijs.Als u meerdere dagen inhuurt.

Het huurtarief voor het weekend (vrijdag bezorgen en maandag ophalen) is gelijk aan het tarief voor 1 dag huur.

Jongh’s Verhuurservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

De hoogte van de bezorgkosten hangt af van uw postcode. Bij het controleren van de gegevens van uw bestelling worden de bezorgkosten berekend en ziet u hoe hoog deze zijn. Ter indicatie vindt u hieronder een aantal tarieven.

AfleverplaatsBezorgkosten
 Zaandam€ 30,-
 Amsterdam€ 65,-
 Purmerend€ 45,-
 Utrecht€ 150,-
 Rotterdam€ 180,-

Betaling vindt contant of met Pin plaats bij aflevering van de huurgoederen. Bedrijven kunnen in overleg ook op rekening kopen, waarbij een betalingstermijn van 14 dagen wordt gehanteerd. Particulieren kunnen uitsluitend op rekening kopen indien de factuur voor 100% wordt voldaan vóór de start van de huurperiode.

Onze afleveringen vinden in de ochtend, of in de middag plaats. Op de afleverdag kunt u ons vanaf 8 uur ’s ochtends bellen op 075-6350076 om te vragen of uw bezorging voor de ochtend of de middag staat ingepland. indien u 30 minuten van te voren gebeld wilt worden kunt u dat bij opmerkingen bekend maken.

Ja, dat kan tijdens onze openingstijden. U betaalt dan vanzelfsprekend geen bezorgkosten.

U kunt zo lang van tevoren bestellen als u wilt. Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling op tijd en volledig kan worden uitgevoerd, dan dient u minimaal twee dagen voor de afleverdatum te bestellen. Natuurlijk zullen wij altijd ons best doen om ook latere bestellingen op tijd uit te voeren! Heeft u een spoedbestelling, dan kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen.

Dat kan zeker. Met uitzondering van de trektenten die u eenvoudig zelf kunt opzetten, worden alle items in het hoofdstuk tenten door ons opgezet en afgebroken. De huurprijzen zijn ook inclusief op- en afbouw. Wilt u er zeker van zijn dat de tent past op het terrein waar u hem wilt plaatsen, neem dan vooraf contact met ons op en wij komen graag bij u langs om het terrein op te meten en advies te geven.