Partytent Aluhal 6 meter breed
Naast Aluhal partytenten van 8 en 10 meter breed, verhuren wij ook partytenten van 6 meter breed. Lengtes kunnen per 3 meter op uw wens worden afgestemd.

De huurprijzen die u hieronder ziet zijn vanaf prijzen inclusief opbouw- en afbreekkosten. Wij maken graag een offerte voor u.

Hebt u een tent in gedachten voor een bepaalde buitenruimte maar bent u er niet zeker van welke maat tent past, dan komen wij graag kosteloos even bij u kijken om de ruimte voor de tent en de aan- en afvoerruimte op te meten.

Zo voorkomen we dat u een tent bestelt die toch niet blijkt te passen. Bel ons of plaats een opmerking op uw bestelformulier om hiervoor een afspraak te maken.

Klik op de link “Gerelateerde producten” onder de afbeelding van de tent die u wilt hebben om direct de houten vloeren, tapijttegels, heaters en lampen bij te bestellen.

Voor meer informatie over onze tenten kijkt u ook op www.feesttent.com

Let op! Transportkosten voor tenten en andere door ons op te bouwen goederen zijn hoger dan op de website staat aangegeven. Dit heeft te maken met reisuren van onze montagemedewerkers.

Toont alle 6 resultaten