Jongh's Tentenverhuur auto
impressie verschillende feesttenten en partytenten

Heb jij binnenkort een groot feest bij je thuis met een groot aantal extra gasten? Vier jij je verjaardag of ander feest thuis en komen al je vrienden en familie langs? Huur dan nu voordelig en gemakkelijk een partytent bij Jongh’s Verhuur. De specialist in verhuur voor feesten, diners en partijen voor de hele regio Alkmaar – Zaanstad.

Jongh’s Verhuur – al bijna 40 jaar jouw beste keus voor feestverhuur

Al bijna 40 jaar is Jongh’s actief als verhuurbedrijf voor feesten en evenementen. Gestart als echtpaar met vooral de tafel- en stoelenverhuur, is Jongh’s Verhuur toonaangevend in de regio Alkmaar – Heerhugowaard – Purmerend – Zaandam (Noordelijke Randstad).

Bij particulieren thuis. Of op locatie bij jouw bedrijf, school, organisatie of vereniging. De verhuurspecialist voor feestjes, diners, evenementen, recepties en bedrijfsfeesten voor 15 tot 1.500 personen.

Groot assortiment tenten te huur: van partytenten tot pagodetenten

De specialisten bij Jongh’s adviseren wat in jouw situatie de beste keuze is. Afhankelijk van de locatie en de afmetingen geeft Jonghs een gedegen advies en scherpe offerte. Als het nodig is, komen we langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

Maar vaak weet je zelf ook al welke tent je zou willen huren. En kun je deze zelf opzetten en weer afbreken. Lukt dat niet, dan kun je handig gebruik maken van onze specialisten die de tent in korte tijd opbouwen en gereed maken voor je feest.

Ons aanbod van pagode- en partytenten op een rij:

De kleinere tenten kun je direct online huren. Voor de grotere tenten maken we graag een zeer concurrerende offerte. Onderaan de pagina kun je het formulier voor de aanvraag vinden. We nemen daarna snel contact met je op.

Jouw feest verdient de allermooiste tent!

Tenten (37)

Keukenapparatuur (59)

Linnengoed (57)

Servies (91)

Glaswerk (36)

Meubilair (49)

Meer nodig? Denk aan stoelen, (sta)tafels, glazen en misschien een biertap

Naast een uitgebreid assortiment tenten voor de verhuur, heeft Jonghs alle artikelen die nodig zijn om je feest compleet te maken. Kies voor gemak, zodat jij je lekker op het feest kunt voorbereiden. Huur meteen ook stoelen, tafels / statafels, heaters, glazen en wellicht meteen ook een complete biertap. De biertap kan met biervaten worden geleverd. Hoe makkelijk wil je het hebben?

De garanties en het gemak van Jongh’s

Het huren van een partytent of andere verhuurartikelen doe je niet elke dag. Voor je het weet heb je iets over het hoofd gezien. Maak daarom gebruik van de jarenlange ervaring en specifieke expertise van de specialist. Je hebt bovendien de volgende garanties:

  • jarenlange ervaring met verhuur van pagode- en (grote) partytenten;
  • zeer deskundig advies;
  • groot assortiment, alles op voorraad;
  • bezorgen, opbouwen, afbreken en ophalen mogelijk;
  • aanvullende items beschikbaar, denk aan statafels en glazen;
  • veilig en verzekerd.

Kies voor gemak zodat jij je lekker met je feest kunt bezighouden en ontspannen kunt genieten.

Dat wil jij toch ook?

Offerteaanvraag partytenten (feesttenten)

Wilt u ook een grote feesttent of een partytent huren? Maak via onderstaand formulier uw wensen kenbaar en wij nemen snel contact met u op.
    Indien mogelijk svp een foto toevoegen van de locatie    *) verplicht veld