impressie van meerdere partytenten en feesttenten
impressie van een Starshade feesttent

Woonachtig of werkzaam in Haarlem en voor uw feest of evenement op zoek naar een partytent of grote feesttent voor 100 of 200 personen? Bij Jongh’s Verhuur & Evenementenservice bent u aan het juiste adres. Als ervaren tentenverhuur specialist kunnen we u bovendien ook voorzien van extra stoelen, tafels, glaswerk en servies.

In de regio Haarlem – Amsterdam komen we vaak bij particulieren en bedrijven. En dan niet alleen in de stad Haarlem of Amsterdam. Ook in Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort, Overveen, Heemstede, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Spaarndam, Velsen en Velserbroek komen de wagens van Jongh’s met grote regelmaat voorbij.

Jongh’s – Party- en Tentenverhuur sinds 1984

Jongh’s Verhuur & Evenementenservice is in 1984 opgericht door Peter Jongh en zijn vrouw Ans. Gestart met het verhuren van extra stoelen en tafels en doorgegroeid (o.a. na de overnames van tentverhuurbedrijf Spirit Evenementenverhuur en tenten verhuur specialist Event Tents (met o.a. de website feesttent.com) tot een specialist in party- en tentenverhuur voor feestjes, diners, evenementen, recepties en bedrijfsfeesten voor 15 tot 1.500 personen.

Een echt familiebedrijf, waar de beide zonen Wesley en Sidney Jongh nu de leiding hebben. Het partyverhuurbedrijf heeft inmiddels 12 medewerkers en een groot aantal oproepkrachten voor de drukke periodes.

Groot assortiment voordelige feesttenten en partytenten

Het aanbod van kwalitatief goede en zeer concurrerend geprijsde partytenten en grote feesttenten is groot. Voor ieder feest hebben we de juiste tent. Bij de verhuur van grote tenten komen we vooraf vrijblijvend langs om de locatie te bekijken en de wensen verder te bespreken. Dat is wel zo prettig. Dat voorkomt misverstanden en levert de beste tent op voor uw feest. Jongh’s heeft de volgende tenten in haar assortiment:

Bij de grote feest- en partytenten zorgen wij uiteraard voor het opbouwen en het weer afbreken van de tent. Uw specialist in tentenverhuur zorgt voor de mankracht en specifieke kennis om uw tent goed en veilig op te bouwen.

Elk feest verdient de allerbeste tent

Tenten (37)

Keukenapparatuur (59)

Linnengoed (57)

Servies (91)

Glaswerk (36)

Meubilair (49)

Met Partyverhuur Jongh’s is het altijd feest!

Naast de grote afdeling tentenverhuur (heeft u al aan een vloer, verwarming en verlichting gedacht…?) staat Jongh’s bekend om haar grote assortiment verhuurartikelen. Van extra (klap)stoelen, (sta)tafels, banken, servies, tafellinnen en glaswerk tot het huren van extra keukenapparatuur en koelkasten. Alles vanuit 1 leverancier, dat is wel zo makkelijk!

Stoelen, tafels en partytenten huren in de regio Haarlem – Amsterdam doe je dus bij Jongh’s! Met de volgende garanties is je feest of diner bij voorbaat geslaagd:

  • jarenlange ervaring met verhuur van tenten, tafels en stoelen e.d.;
  • deskundig advies op uw locatie bij tentverhuur;
  • groot assortiment tenten en partyverhuur artikel;
  • alles op voorraad;
  • gemakkelijk (en voordelig) alles laten bezorgen en ophalen.

Voor vragen belt u met 075-6350076 of maakt u gebruik van het contactformulier op de website.

We helpen u graag om uw feest tot een groot succes te maken.

Offerteaanvraag partytenten (feesttenten)

Wilt u ook een grote feesttent of een partytent huren? Maak via onderstaand formulier uw wensen kenbaar en wij nemen snel contact met u op.
    Indien mogelijk svp een foto toevoegen van de locatie    *) verplicht veld