Party verhuur

Wie op zoek is naar het beste en meest voordelige partyverhuur bedrijf van de regio groot AmsterdamZaandamAlkmaarHaarlem, is bij Jongh’s aan het juiste adres. Voor elke gelegenheid, diner, sportwedstrijd of toernooi, cateringopdracht, evenement of (bedrijfs)feest van 15 tot 1.500 personen heeft Jongh’s de best betaalbare partytent, stretchtent of grote feesttent in de verhuur om uw feest tot een daverend succes te maken. Naast genoemde tenten kunt u bij Jongh’s Verhuur terecht voor extra stoelen, tafels, stattafels, keukenapparatuur en bijvoorbeeld biertap-installaties. Maak van jouw feest of evenement een groot succes.

Jongh’s – Specialist in Partyverhuur sinds 1984

Jongh’s Verhuur & Evenementenservice is sinds 1984specialist voor partyverhuur in de regio Amsterdam, Zaanstad, Waterland en Haarlem. Begonnen met de verhuur van stoelen, klaptafels en kleinere partytenten. Inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende tenten- en partyverhuurbedrijven in AmsterdamNoord-Holland.

Het familiebedrijf – gestart door Peter Jongh en zijn vrouw Ans – is door de jaren heen steeds verder gegroeid. Nog steeds werken er veel familieleden in het verhuurbedrijf waar de beide zonen Wesley en Sidney vandaag de dag leiding geven aan een team van 12 medewerkers en een groot aantal oproepkrachten voor de drukke periodes.

Starshade Tentenverhuur
meubilair - stoelen huren
tapinstallaties huren

Groot aanbod feest verhuur

Jongh’s verhuurt alles voor jouw feest. Van een handige en ruime partytent tot stoelen, bestel, servies en keukenapparatuur.

Bekijk het assortiment.

Voorgestelde categorieën

Tenten (37)

Meubilair (49)

Inrichting / diversen (55)

Onderstaand een overzicht van de meest gehuurde tenten bij Jongh’s Verhuur en Evenementenservice.

Starshade (6)

Pagodetenten (9)

Aluhal Partytent 6 meter breed (6)