Stretchtent
Jongh's Tentenverhuur auto

Strechtent Verhuur: voordelig en veilig

Als je een feestje organiseert heb je al genoeg aan je hoofd. Het is prettig om dan te kunnen vertrouwen op een Tentenverhuurder die dagelijks tenten verhuurt aan zowel bedrijven als particulieren

Huur een Stretchtent voor je bruiloft of feest bij Jongh’s, en als vanzelfsprekend zorgen wij ook voor het opbouwen en het weer afbreken van de tent. Wij hebben de mankracht en de specifieke kennis om tenten goed en veilig neer te zetten en te verankeren.

Naast Stretchtent verhuur kunt u bij Jongh’s ook terecht voor een Partytent of een grote feesttent. Bekijk ons volledige assortiment tenten voor de verhuur.

Jongh’s is – veel- meer dan alleen een Stretchtent huren

Met alleen het huren van de tent bent u er waarschijnlijk nog niet. Gelukkig kan Jongh’s ook de feestelijke inrichting en de aankleding van uw tent verzorgen. Denk daarbij aan:
feestverlichting – verwarming (heaters) – geluidsinstallaties;
vloerdelen en podiumdelen;
extra tafels – statafels en stoelen;
glaswerk en servies;
koelkasten – keuken- en warmhoudapparatuur;
etcetera.

Het is handig -en kostenbesparend- om 1 leverancier en aanspreekpunt te hebben.

Inrichting en aankleding van uw tent

Met alleen het huren van een grote Aluhal bent u er waarschijnlijk nog niet. Gelukkig kan Jongh’s Verhuur & Evenementenservice ook de verhuur van de inrichting en de aankleding van uw tent verzorgen. Denk daarbij aan:

Inrichting / diversen (55)

Glaswerk (36)

Meubilair (49)

Jongh’s als tentenverhuurder voor de Dam tot Damloop en Marathon van Amsterdam

Veel bekende bedrijven en sportevenementen hebben de weg naar Jongh’s al weten te vinden. Waar Jongh’s zich bij de start in 1984 vooral heeft gefocust op de partyverhuur (stoelen, tafels, servies en glaswerk), daar is het bedrijf de jaren erna doorgegroeid tot een grote speler op de verhuurmarkt in de regio groot Amsterdam

De tentenverhuur kreeg een impuls na de overname van Spirit Evenementenverhuur en EventTents (o.a. eigenaar van de website feesttent.com). Hiermee werd Jongh’s direct een toonaangevend tentenverhuurbedrijf in Amsterdam en omstreken en heeft het deze positie verder uitgebouwd de laatste jaren.

Zo werden en worden er bijvoorbeeld grote tenten verhuurd aan o.a. Rijkswaterstaat, ANWB, KNVB, Masters of Tennis, E-On, BouwMaat, Amstelfort, Koninklijke de Vries Scheepsbouw, NH-Hotels, de Dam tot Damloop en de Marathon van Amsterdam.

De garanties van Jongh’s

Het huren van een grote tent als een Stretchtent doet u niet iedere dag. Voor je het weet heb je iets over het hoofd gezien. Maak daarom gebruik van de jarenlange ervaring en specifieke expertise van de specialist in tentverhuur. U heeft de volgende garanties:

 • jarenlange ervaring met verhuur van tenten;
 • deskundig advies op uw locatie;
 • groot assortiment tenten;
 • alles op voorraad;
 • inclusief opbouwen en afbreken;
 • met diverse vloeren leverbaar;
 • aankleding en inrichting mogelijk;
 • veilig en verzekerd.

Dat wilt u toch ook? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de locatie te bekijken.

Wilt u ook een Stretchtent huren? Vraag nu een offerte aan!

Wilt u ook een of meerdere tenten huren voor uw feest of evenement? Bel dan nu met een van de adviseurs bij Jongh’s om een afspraak te maken. Tijdens kantooruren belt u met 075-6350076 of vul nu direct onderstaand formulier in.

Jongh’s neemt daarna snel contact met u op.
  Indien mogelijk svp een foto toevoegen van de locatie  *) verplicht veld