impressie van een Starshade feesttent
Jongh's Tentenverhuur auto

Heeft u binnenkort een tuinfeest, bruiloft, diner of ander feest en bent u van plan een fraaie Starshade tent te huren in de regio groot Amsterdam (servicegebied geheel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)? Dan bent u bij Jongh’s Party- en Tentenverhuur aan het juiste adres.

Als ervaren specialist in de regio zijn we bekend uw vragen en kunnen voor ieder feest of gelegenheid de juiste tent leveren. Of dit nu een Starshade (Stertent) of een andere partytent of grote feesttent betreft. Voor alle feesten en evenementen van 15 tot 1.500 personen is Jongh’s uw ideale Party Partner 🙂

Starshade Tent Verhuur: voordelig en veilig

Als je een feestje organiseert is het wel fijn dat je niet alles zelf hoeft te doen. Buiten het feit dat het tijd (je hebt het al druk genoeg met regelen) en spierkracht kost, heb je niet altijd de kennis om een tent veilig op te zetten.

Bij alle Starshades (Stertenten) zorgt Jongh’s als vanzelfsprekend ook voor het opbouwen en het weer afbreken van de tent. Uw specialist in tentenverhuur zorgt voor de mankracht en specifieke kennis om uw tent goed en veilig neer te zetten en te verankeren.

Naast bovengenoemde Starshade 800, Starshade 400 en de in zwart uitgevoerde Starshade 5550, heeft Jongh’s ook andere Party- en grote feesttenten te huur. Van grote en stevige Aluhallen, Stretchtenten, Partytenten tot de eenvoudig zelf op te zetten Easy Up tenten.

Jongh’s is – veel- meer dan alleen een Starshade huren

Met alleen het huren van de tent bent u er waarschijnlijk nog niet. Gelukkig kan Jongh’s ook de feestelijke inrichting en de aankleding van uw tent verzorgen. Denk daarbij aan:
feestverlichting – verwarming (heaters) – geluidsinstallaties;
vloerdelen en podiumdelen;
extra tafels – statafels en stoelen;
glaswerk en servies;
koelkasten – keuken- en warmhoudapparatuur;
etcetera.

Het is handig -en kostenbesparend- om 1 leverancier en aanspreekpunt te hebben.

Pagodententen huurt u tegen de allerscherpste prijs!

Starshade (6)

Inrichting en aankleding van uw tent

Met alleen het huren van een grote Aluhal bent u er waarschijnlijk nog niet. Gelukkig kan Jongh’s Verhuur & Evenementenservice ook de verhuur van de inrichting en de aankleding van uw tent verzorgen. Denk daarbij aan:

 • feestverlichting voor de tent;
 • verwarming;
 • licht en geluid;
 • vloerdelen;
 • podiumdelen;
 • extra tafels en stoelen;
 • glaswerk en servies;
 • tafelaankleding;
 • koelkasten en keukenapparatuur;
 • etcetera.

Het is handig -en kostenbesparend- om 1 leverancier en aanspreekpunt te hebben voor alles rondom de party- en tentverhuur.

Bekijk het gehele party- en tentenverhuur assortiment van Jongh’s online. Onderstaand treft u een aantal relevante productgroepen.

Inrichting / diversen (55)

Glaswerk (36)

Meubilair (49)

Jongh’s als tentenverhuurder voor de Dam tot Damloop en Marathon van Amsterdam

Veel bekende bedrijven en sportevenementen hebben de weg naar Jongh’s al weten te vinden. Waar Jongh’s zich bij de start in 1984 vooral heeft gefocust op de partyverhuur (stoelen, tafels, servies en glaswerk), daar is het bedrijf de jaren erna doorgegroeid tot een grote speler op de verhuurmarkt in de regio groot Amsterdam

De tentenverhuur kreeg een impuls na de overname van Spirit Evenementenverhuur en EventTents (o.a. eigenaar van de website feesttent.com). Hiermee werd Jongh’s direct een toonaangevend tentenverhuurbedrijf in Amsterdam en omstreken en heeft het deze positie verder uitgebouwd de laatste jaren.

Zo werden en worden er bijvoorbeeld grote tenten verhuurd aan o.a. Rijkswaterstaat, ANWB, KNVB, Masters of Tennis, E-On, BouwMaat, Amstelfort, Koninklijke de Vries Scheepsbouw, NH-Hotels, de Dam tot Damloop en de Marathon van Amsterdam.

De garanties van Jongh’s

Het huren van een grote tent doet u niet iedere dag. Voor je het weet heb je iets over het hoofd gezien. Maak daarom gebruik van de jarenlange ervaring en specifieke expertise van de specialist in tentverhuur. U heeft de volgende garanties:

 • jarenlange ervaring met verhuur van tenten;
 • deskundig advies op uw locatie;
 • groot assortiment tenten;
 • alles op voorraad;
 • inclusief opbouwen en afbreken;
 • met diverse vloeren leverbaar;
 • aankleding en inrichting mogelijk;
 • veilig en verzekerd.

Dat wilt u toch ook? We komen graag vrijblijvend bij u langs om de locatie te bekijken.

Wilt u ook een Starshade Tent huren? Vraag nu een offerte aan!

Wilt u ook een of meerdere tenten huren voor uw feest of evenement? Bel dan nu met een van de adviseurs bij Jongh’s om een afspraak te maken. Tijdens kantooruren belt u met 075-6350076 of vul nu direct onderstaand formulier in.

Jongh’s neemt daarna snel contact met u op.
  Indien mogelijk svp een foto toevoegen van de locatie  *) verplicht veld