impressie van meerdere partytenten en feesttenten
impressie pagodetent

Heeft u een grote feesttent, pagodetent of partytent nodig voor uw feest in Noord Holland? Stop dan met zoeken, u bent bij Jongh’s Verhuur & Evenementenservice aan het juiste adres. Jongh’s is al 35 jaar dé specialist voor het huren van tenten in Noord-Holland. De meeste party- en feesttenten worden in de regio Amsterdam gehuurd. Een feeststad bij uitstek.

We leveren en installeren partytenten en grote feesttenten die geschikt zijn voor 25, 50, 100 tot 250, 500, 1.000 en 1.500+ personen. En moeten dat er meer zijn? Vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Naast de verhuur van partytenten zorgen we ook voor de aankleding en inrichting van uw tent. Heeft u een bruiloft of diner? We zorgen voor mooi aangeklede tafels, extra stoelen en fraai servies en glaswerk

Als vanzelfsprekend kunt u alles laten bezorgen. Onze bezorgers zijn dagelijks te vinden in Noord-Holland. Van Amsterdam tot Haarlem. En van Zaanstad, Purmerend tot Alkmaar.

Hoe makkelijk wilt u het hebben?

impressie van Starshade partytenten

Groot assortiment voordelige feesttenten en partytenten

U kunt bij Jongh’s terecht voor kwalitatief goede en zeer concurrerend geprijsde partytenten en grote feesttenten. Voor ieder feest de juiste tent.

Als u een grote feesttent, pagodetent of partytent nodig heeft, komt onze adviseur vooraf vrijblijvend langs om de locatie te inspecteren. Dat is wel zo handig, en zorgt ervoor dat u over de juiste tent beschikt en op het laatste moment niet voor een verrassing komt te staan.

Jongh’s Verhuur heeft de volgende tenten in haar assortiment:

Bij de grote feest- en partytenten zorgen wij uiteraard voor het opbouwen en het weer afbreken van de tent. Uw Noord-Hollandse tentenverhuurder zorgt voor de mankracht en specifieke kennis om uw tent goed en veilig op te bouwen.

Elk feest verdient de allerbeste tent

Tenten (37)

Glaswerk (36)

Meubilair (49)

Met Partyverhuur Jongh’s is het altijd feest!

Naast de grote afdeling tentenverhuur (heeft u al aan een vloer, verwarming en verlichting gedacht…?) staat Jongh’s vooral bekend om haar grote assortiment verhuurartikelen. Van extra (klap)stoelen, (sta)tafels, banken, servies, tafellinnen en glaswerk tot het huren van extra keukenapparatuur en koelkasten. Alles vanuit 1 leverancier, dat is wel zo makkelijk!

Als u dus naast een tent ook tafels en stoelen wil huren in Noord-Holland, gaat u dus direct naar Jongh’s voor de scherpste prijs en met de volgende garanties:

  • jarenlange ervaring met verhuur van tenten, tafels en stoelen e.d.;
  • deskundig advies op uw locatie bij tentverhuur;
  • groot assortiment tenten en partyverhuur artikelen;
  • alles op voorraad;
  • gemakkelijk (en voordelig) alles laten bezorgen en ophalen.

Voor vragen belt u met 075-6350076 of maakt u gebruik van het contactformulier op de website.

We helpen u graag om uw feest tot een groot succes te maken.

Offerteaanvraag tentenverhuur

Wilt u ook een grote feesttent of een partytent huren? Maak via onderstaand formulier uw wensen kenbaar en wij nemen snel contact met u op.
    Indien mogelijk svp een foto toevoegen van de locatie    *) verplicht veld